Naast de traditione spellen : schaken, dammen, backgammon en MahJong hebben we ook een ruim assortiment aan spelbenodigheden zoals pionnen, dobbelstenen en speelkaarten.

Spellen voor kinderen 2 – 12 jaar

Haba | Vendetta Spellencentrum Hilversum

Haba: het duitse merk met de bekende gele dozen. Spellen en speelgoed van hoge kwaliteit en met een zeer gevarieerd assortiment. Alle spellen bevatten natuurlijk de nederlandse spelregels. Toppers van haba zijn o.a.: de boomgaard, slot siddersteen en super rhino. Tegenwoordig brengen ze niet alleen kinderspellen op de markt, maar ook familiespellen zoals Mountains en Karuba.

Djeco | Vendetta Spellencentrum Hilversum

Djeco: een frans merk met een unieke, moderne uitstraling. Bordspellen voor spelertjes vanaf 2 jaar, legpuzzels, kaartspellen en hobby sets. Alles van hoge kwaliteit en met nederlandse spelregels. Toppers van Djeco zijn: mosquito en piou piou

spellen voor families en volwassenen

999 Games | Vendetta Spellencentrum Hilversum

999 Games: is vooral bekend van kolonisten van Catan en Carcassonne. Wij voeren het hele assortiment , dus ook de specialisten spellen zoals Hoogspanning, Andor en Caverna.

White Goblin Games | Vendetta Spellencentrum Hilversum

White Goblin Games: deze Nederlandse uitgever brengt kaart en bordspellen voor families en ervaren spelers zoals Machi Koro, het verboden eiland en de vergeten stad.

Days of Wonder | Vendetta Spellencentrum Hilversum

Days of Wonder:deze uitgever brengt voornamelijk familie georiënteerde bordspellen op de markt die makkelijk te leren zijn en leuk om te spelen. De bekendste titel is Ticket to Ride

Blue Orange | Vendetta Spellencentrum Hilversum

Blue Orange is een Franse uitgever van bordspellen waarvan de spellen toegankelijk zijn voor het publiek, en bevat spellen voor kinderen, tieners, gezinnen en volwassenen. Blue Orange brengt elk jaar ongeveer 10 nieuwe bordspellen uit. Deze bordspellen zijn meestal gemaakt van hout, tin, hars en gerecyclede / recyclebare materialen. Kingdomino is daar een goed voorbeeld van.

spellen voor de gevorderde bordspel speler

Fantasy Flight | Vendetta Spellencentrum Hilversum

Fantasy Flight Games: Een Amerikaanse uitgever die kaartspellen, bordspellen en rollenspellen uitgeeft. Die sinds de uitgave van het spel: Twilight Imperium enorm is gegroeid en bekend is geworden met titels als Star Wars X-Wing en Arkham Horror.

Indie boards & cards | Vendetta Spellencentrum Hilversum

Indie Board & Cards: Brengt verschillende bord en kaartspellen op de markt van kleine zelfstandige spellen bedenkers.

puzzels

Jumbo | Vendetta Spellencentrum Hilversum

Jumbo, de meest bekende puzzels van Jumbo zijn Jan van Haasteren en de Wasgij legpuzzels.

Thinkfun | Vendetta Spellencentrum Hilversum

ThinkFun is de wereldleider in verslavend leuke games die je geest strekken en scherpen. Van het verlichten van jonge geesten tot het creëren van plezier voor het hele gezin, onze innovatieve spellen zetten je aan het denken terwijl ze je aan het lachen maken.

warhammer

Games Workshop | Vendetta Spellencentrum Hilversum

We hebben een groot assortiment tabletop spellen. Ook kunt je de kwasten en verfjes van Games Workshop bij ons vinden.